Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Banning  
#1 Posted : Friday, March 15, 2019 12:47:34 AM(UTC)
Banning

Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 5/22/2018(UTC)
Posts: 921

Waarom heb ik een goed paar hardloopschoenen nodig? Misschien vraag je je dit af en het antwoord is dat het hebben van de juiste schoenen het lopen aangenamer en veiliger maakt. Zou je een minivan racen op een racebaan? Nee, omdat dit niet het juiste hulpmiddel is.

Loopschoenen zijn het belangrijkste hulpmiddel dat u zult hebben, dus het is belangrijk om de juiste te vinden. Zonder hen, zult u heuppijn, kniepijn, plantaire fasciitis, achillespeesontsteking en andere pijn ervaren die gepaard gaat met het lopen op de verkeerde schoenen.

Neutrale schoenen zijn voor hardlopers met een hogere boog, effici?nte voetbiomechanica Adidas Nmd Damen (inclusief milde supinatie, of wanneer uw enkel naar buiten rolt), en over het algemeen een lichter koetswerkframe. Deze schoenen zijn www.paragraphen-lounge.de meestal lichtere modellen en kunnen worden gebruikt voor racen. Ze "stabiliseren" de voet en de boog niet wanneer je de grond raakt.

Als je toch iets wilt dat je voeten stabiliseert wanneer je de grond raakt, heb je stabiliteitsschoenen nodig. Deze hebben een vorm van structuur om de voet, enkel en boog te ondersteunen om pronatie of overpronatie te voorkomen (wanneer de enkel naar binnen rolt). Overpronatie kan de kans op bepaalde loopwonden vergroten, dus neem contact op met een expert om te zien hoe u rent en te helpen voorspellen of u een stabiliteitsschoen nodig heeft. Als dat zo is, bekijk dan de Asics Gel Kayano.

Motion control-schoenen zijn voor diegenen die een maximale hoeveelheid demping Nike Air Force 1 Damen nodig hebben en zijn ontworpen voor zwaardere hardlopers en degenen die enkelstabilisatie nodig hebben. Hoewel deze schoenen misschien Nike Air Max Motion Hombre duurder zijn, voorkomen ze dat je hypermobiel wordt als je de grond raakt.

Minimalistische hardloopschoenen hebben de afgelopen jaren een trendsetik, die lager profiel en licht van gewicht zijn. Ze zijn ontworpen om je hardloopvorm te verbeteren, de spieren van je onderbenen en voeten te versterken en blessures te verminderen vanwege de lagere slagkracht bij elke stap.

Een goede plaats om te beginnen zijn schoenen die in de categorie "neutraal / demping" vallen, en niet de extreme minimalistische schoenen. Zorg ervoor dat de schoenen van hiel tot teen verspringen van 8-12 mm, omdat dit een relatief stevig platform garandeert om blessures te voorkomen en de biomechanica te verbeteren voor effici?nter Asics Gel Lyte 3 Homme rennen.

Houd er rekening mee dat niet alle schoenen niet voor iedereen zijn, dus neem contact op met uw plaatselijke speciaalzaak of bekijk Nike Air Max 90 Pánské onze loopschoenenzoeker. Een minimalistische schoen is geen "doel" om naartoe te werken; in plaats daarvan, als je merkt dat je constant gewond raakt, moet je nadenken over het proberen van een minimalistische schoen.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.155 seconds.