logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
melting  
#1 Posted : Monday, March 12, 2018 8:48:50 PM(UTC)
melting

Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 5/8/2017(UTC)
Posts: 343

Het verhaal van onderbreking van het basketbal is bekend en zijn iconische persconferentie "I'm Back" die voortkwam uit een korte fax zal als een van de grootste off-court-momenten uit de geschiedenis naar beneden gaan. Ter ere van Nike Air Max 90 Damen dat iconische moment in de overlevering van Jordani? heeft de Jumpman een speciale colorway van de Air Jordan 10 gecre?erd die Nike Air Max 2017 Mujer dat specifieke moment markeert met de schoen die hij in zijn comeback droeg. Het is versierd met wit en zwart leer en heeft een Adidas Superstar Damen Gold contrasterend zwart tong- en kantgedeelte en een binnenvoering. Het lijkt erop dat de schaatsvleugel van het Swoosh-merk een set schoeisel Nike Air Huarache Mujer vrijgeeft, ge?nspireerd door de Oost-kant versus

Het belangrijkste ontwerpelement van dit aanbod is echter de tekst op de linkerhieltab die wordt gecomplimenteerd door de datum van de eerdergenoemde persconferentie over de rechter hiel. Grijp hier een offici?le blik en bereid je erop voor om dit weekend op 18 maart een paar op te halen. Kijk voor meer informatie over Jordan-releases 2018 op onze pagina met releasedatums. Veel plezier van Nike SB's schoenreleases sinds 2002 is het blootleggen van de referenties en concepten achter de ontwerpen. Volgens deze Nike Air Max 95 Mujer catalogusafbeeldingen onthuld door Instagram-account.

West-side hip-hop rivaliteit met Biggie en Tupac als de respectieve boegbeelden. Hoewel Adidas ZX Flux Damen het onwaarschijnlijk is dat dit een officieel verband is met deze culturele iconen, duidt dit catalogusbeeld op een chambray en geruite Adidas NMD Mujer ontwerp voor Dunk Low van Notorious B.I.G. en een zwarte denim en paisley-zakdoek voor Tupac's Air Force II. Naar verluidt zullen deze worden gelanceerd in mei, dus houd het in de gaten voor een aantal interessante ontwikkelingen en onthoud - dit is niet de eerste keer dat Biggie een SB Dunk-release inspireerde.2017's complexe con-evenement zag verschillende exclusieve sneaker-releases, waaronder een kracht 1 iteratie die alleen maar viel tijdens dat hectische weekend.

Hoewel een toekomstige release niet wordt bevestigd, zijn offici?le Nike-foto's van deze schoen www.almstrandens.se ontstaan. Vaker wel dan niet, suggereert het verschijnen van productafbeeldingen op de servers van Nike dat een toekomstige release www.marcuyas.es zal mislukken, dus dit is zeker iets om in de gaten te houden. Virgil Abloh's samenwerking met Nike maakt al golven in 2018; de Nike Air Max 95 Damen Europa-exclusieve release van de Air Jordan 1 staat tot nu toe een van de beste van het jaar, twee Vapormaxes hebben Air Max fans gelokt, en het gerucht van een zwarte colorway van de Air Max 90 heeft ons enthousiast gemaakt voor de toekomst. We laten het je weten wanneer we leren over een toekomstige release van deze Exclusive Con exclusieve drop.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.128 seconds.