logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
melting  
#1 Posted : Sunday, February 11, 2018 9:02:46 PM(UTC)
melting

Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 5/8/2017(UTC)
Posts: 312

ge?ntroduceerd in twee complementaire kleuren om te laten zien hoe dynamische duo's het beste in elkaar kunnen brengen. Met een kleur Nike Air Max 90 Womens Blue specifiek voor mannen en de andere voor vrouwen, is het bedoeld om partners te inspireren om samen te trainen en elkaar door enkele van de moeilijkste trainingen te duwen. Terwijl een schoen id zwart versierd Nike Run Swift Mujer Hombre is, komt de ander gekleed in het wit, als gevolg van de verantwoording en onderlinge verbondenheid van iemands trainingsmaatje. Dat concept wordt nog meer benadrukt door paarse en gele hielaccenten - twee kleuren die zich direct tegenover elkaar op het kleurenwiel bevinden.

Beide training-ready MetCon 4 ontwerpen zullen beschikbaar zijn op Nike.com en bij geselecteerde retailers op 14 februari. Austin Timberlake's exclusieve Air Nike Air Max Thea Femme Jordan 3-samenwerking zal binnenkort weer verschijnen in zijn online winkel. U moet uw e-mail verzenden voor updates over dit product, waarvan we verwachten dat het zeer snel gaat. Momenteel is de Nike Air Force 1 Mujer enige andere beschikbare aankooplocatie de pop-uplocatie Man Of The Woods in de wijk Soho in de wijk Soho in de Wooster Street in NYC .; gisteren moest de verkoop van de schoenen worden geannuleerd vanwege Nike Air Max 90 Womens de grote vraag. Als je op zoek bent naar de politie in de detailhandel, meld je dan hier aan en blijf op de hoogte. De tweede signature schoen van Paul George wordt officieel vrijgegeven op 10 februari in de colorway "Playstation".

Deze offici?le samenwerking met de gameconsole-franchise van SONY is voorzien van een energiek ontwerp ge?nspireerd op de kleuren van de spelbesturing en heeft een unieke code op de hak die een speciale www.marcuyas.es functie op je Playstation 4 zal ontgrendelen. Het Nike PG 2 Playstation zal op Nike SNKRS worden uitgebracht op 10 AM EST en selecteer Nike Basketball-winkels over de hele wereld. De vrijlating van Nike Air Odyssey Femme Homme Foot Locker is uitgesteld tot 11 februari. Jordan's feestjaar van de 3 blijft doorgaan, want het begint echt warm te lopen met een van de populairste silhouetten van Jumpman.

Februari zal worden benadrukt Nike Air Max 2017 Womens door de terugkeer van de "Black / Cement" de "JTH" Pop-up en de "Dunk Contest" 3s, terwijl vele andere modellen zoals de Tinker Hatfield-voegen snel daarna zullen volgen. Een paar maanden nadat die chaotische periode ten einde is, zal Jordan Brand eindelijk de beroemde Air Jordan 3 "Katrina" colorway vrijgeven die oorspronkelijk meer dan 12 jaar geleden Nike Air Max 90 Womens Dark Pink opdook met het doel fondsen te werven voor slachtoffers van de orkaan. Hoewel dit www.aromery.co.uk paar op geen enkele manier verbonden is aan dat goede doel, is de colorway exact dezelfde combinatie van de versies "Fired Red" en "White / Cement". Fans die gretig hebben gewacht op dit heldere Nike Air Max Tavas Femme kleurenschema, kunnen op 12 mei een paar ophalen voor $ 190 USD.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.133 seconds.