Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
AmandaLynd  
#1 Posted : Friday, June 16, 2017 4:00:14 AM(UTC)
AmandaLynd

Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 6/16/2017(UTC)
Posts: 3

De viering van nike air max zero kopen de Air Max 90 zal doorgaan met een nieuwe AM90 Ultra Moire die adidas een beetje ontsteld zou hebben. Het genoemde paar is bekend als Holografisch. Een ding dat we kunnen zeggen is dat de Holografische Nike Air Max 90 lijkt op die van de Xeno-serie van adidas. In principe wanneer het licht raakt is de adidas Xeno serie het heldere kleuren verlicht. Het lijkt erop dat hetzelfde effect op de Air Max 90 Ultra Moire zou kunnen zijn, hoewel we het niet kunnen vertellen of het maar 3M is, terwijl de bovenkant gekleurd is. De Holografische Nike Air Max 90 Ultra moet binnen ongeveer een maand vrijkomen, een week geven of een week nemen. Wat zijn jouw gedachten over dit paar?

We wachten nog steeds op officieel nieuws over wanneer de Nike LeBron 12 Low LeBronold Palmer in de Verenigde Staten zal vrijlaten. Ze waren oorspronkelijk verwacht op 1 maart retailers te raken, maar toen zeiden winkels werden ze teruggeduwd. In plaats daarvan hebben sommige locaties de Red All Over 12 Lows maar ze hebben niet online gelanceerd. Als u nog niet zeker bent of u de LeBronold Palmer Nike LeBron 12 wilt ophalen, nike air max zero online of u bent gewoon nieuwsgierig naar hoe ze op de voeten kijken, dan hebben we eindelijk een paar afbeeldingen van een sneakerhoofd die niet bang is om ze op te hakken. We zullen ervoor zorgen dat u in de loop staat zodra een lanceringsdatum is aangekondigd, maar verwacht 200 dollar voor de LeBronold Palmer 12 laagtepunten.

Meestal komt de Air Force 1 in enkele basiskleurschema's, en nike air max zero bestellen hoewel dit paar zwart en wit is, zijn ze verre van basis. Bekend als de Air Force 1 Low LV8, krijgen ze een ongewone mashing van patronen. Ten eerste zie je de zijpanelen en de doos die bijna een galaxy gebruikt zoals een mirage, terwijl je blauw, groen, goud en een beetje paars mengt. De overlays komen in een camouflage van de woestijn, maar als je naar de hiel kijkt, wordt het bijna digitaal. Landing op de zwoosh, tong, veters en voering is wit, terwijl zwart op de buitenzool wordt geplaatst. Vanaf nu heeft één retailer de Camo Nike Air Force 1 Low LV8 en dat is eenheid. Verkoopprijs is $ 100.

We hebben de KD 7 gezien die Pasen zal vieren en nu is het tijd om je de Kobe 10 nike roshe one sale te laten zien. Eén ding dat we hieruit kunnen wegnemen, is er niet meer een thema over hen, voor zover kleurstoffen gaan. De Pasen Nike Kobe 10 komt goed door een pastel als groen aan de tong, veters en middenzool te gebruiken. Hoewel sommigen het leuk vinden, kunnen we zeggen dat ze de vakantie mooi vertegenwoordigen. Slaan over de zijkanten is hete lava, terwijl zwarte landen op de swoosh en hiel liggen. Vooralsnog hebben we maar één afbeelding, maar we moeten de komende weken altijd een gedetailleerde blik hebben. De Nike Kobe 10 Easter zal op 2 april uitgeven met een prijskaartje van $ 180.

Michael Jordan landde gisteren op de Forbes-lijst en is officieel een miljonair. Een groot deel van dat komt door ons, sneakerheads. Toegegeven dat hij door de jaren heen veel onderschrijvingen heeft gekregen van Gatorade, McDonald's en natuurlijk Nike, die door zijn merk Jordan Brand heeft gevormd. Jordanië is al lang teruggetrokken van de NBA, maar zijn nalatenschap leeft op met zijn sneakers. Maar hoe relevant is hij vandaag in vergelijking met andere atleten? Deze grafiek van Business Insider vergelijkt de verkoop naar vijf verschillende atleten met ondertekeningsschoenen vanaf 2012-13. In miljoenen, Air Jordan s hebben in 2012 $ 2 miljard verantwoord en 2,5 miljard in 2013. Ook op de lijst is LeBron James, die tweede is dan Kevin Durant, Kobe Bryant en Derrick Rose. Beiden Kobe leidden steeg met $ 10 miljoen. Durant had een grote stijging van $ 35 miljoen in 2012 en vervolgens 175 miljoen dollar in 2013. LeBron is de hoofde van de weg omdat zijn lijn het meest verkoopt voor een actieve NBA-speler op 300 miljoen dollar.

Na de Air Max 1 Patch volgt de Air Max 90 maar deze keer als een Sneakerboot. Net nike roshe one dames sale als de voorganger, komt de Nike Air Max 90 Sneakerboot Patch in dezelfde kleuren. De Patch Nike Air Max 90 Sneakerboot komt in olijfgroen, zand en zwart. Op de binnenzolen wordt de vlag van de VS en klittenband op de tong en de hak geplaatst. Deze toevoeging is voor het gebruik van de 22 verschillende patches die u op hen kunt klapen. Het is ook opmerkelijk dat de patches verschillend zijn ten opzichte van de AM1, maar geschikt voor de 90. De Air Max 90 Sneakerboot Patch zal op 12 maart op dezelfde dag vrijkomen als de Air Max 1.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.145 seconds.